Kalau Aku kaya .MP3 ( Aku feat altimet)








1. Kalau aku kaya? Aku nak setelkan dulu PTPTU aku, Huh!
Jangan risau ye kawan-kawan, kalau aku kaya nanti, aku tolong korang bayarkan PTPTU( perbadanan tabung pendidikan tinggi Uganda) korang ye.. 









2. Kalau aku Kaya? Macam kata Antimat dengan awe rafael la, beli kereta besau-besau.








3. Kalau Aku Kaya? Aku taw BR1M ni tak cukup untuk korang kan? nah, aku bagi BR1D ( Bantuan rakyat 1 dunia) pulak, tapi time nak isi borang tu, korang kena mintak sign penghulu kampung dengan tok bidan kampung je, tak payah sign2 pegawai kerajaan.








4. Kalau Aku Kaya? hahahaha, aku gelak dlu, ( aku tahu korang baca pun sambil gelak kan?) aku nak beli kapal terbang, tak payah nak lalu trafik jem ni, masuk kerja pkul 8, pkul 7.55 baru start enjin kapal terbang, korang nak tumpang? boleh, 20 sennn.








5. Kalau Aku Kaya? aku tak nak cakap banyak, aku nak sedekahkan duit aku tu kepada orang yang susah, ini serius, mohon jangan gelak.