Kalau Aku kaya .MP3 ( Aku feat altimet)








1. Kalau aku kaya? Aku nak setelkan dulu PTPTU aku, Huh!
Jangan risau ye kawan-kawan, kalau aku kaya nanti, aku tolong korang bayarkan PTPTU( perbadanan tabung pendidikan tinggi Uganda) korang ye.. 









2. Kalau aku Kaya? Macam kata Antimat dengan awe rafael la, beli kereta besau-besau.








3. Kalau Aku Kaya? Aku taw BR1M ni tak cukup untuk korang kan? nah, aku bagi BR1D ( Bantuan rakyat 1 dunia) pulak, tapi time nak isi borang tu, korang kena mintak sign penghulu kampung dengan tok bidan kampung je, tak payah sign2 pegawai kerajaan.








4. Kalau Aku Kaya? hahahaha, aku gelak dlu, ( aku tahu korang baca pun sambil gelak kan?) aku nak beli kapal terbang, tak payah nak lalu trafik jem ni, masuk kerja pkul 8, pkul 7.55 baru start enjin kapal terbang, korang nak tumpang? boleh, 20 sennn.








5. Kalau Aku Kaya? aku tak nak cakap banyak, aku nak sedekahkan duit aku tu kepada orang yang susah, ini serius, mohon jangan gelak.




14 comments :

Nadya Dyana said...

Kann kalau aq kaya huhu

Sally Samsaiman said...

lamanya tak update..hehehe...dah klik semua dah 8share :)

el said...

yg 1st tu sure hang kan
asik nelopak je...suka nelopak kut hang ni haha

Shah Rain said...

hye, tajuk entry kita sama laaa but berbeza story.hehe..btw entry awak nie best laaa.

Hafiza AizZawa said...

Hehe.. lucu.. >_<

PeRdU cINta said...

hehehe..tengok..belum apa-apa dah gelak dulu..buat orang senyum dan gelak sopan pun boleh tambah saham akhirat tau..topup pahala banyak-banyak.. :)

Cik Wan Awr said...

kalau aku kaya~ haha, lawak!
btw, dah klik semua iklan :)

Ahmad Zaki said...

hahahaha. Kelakar la dia ni... =P

Zaza said...

hahaha.... kalau zaza kaya... fuh... mcm2 nak buat..heeee ;D

nur farahain said...

Hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
BLOG AIN DISINI
follow jugak, NAK LANGSINGKAN BADAN?, KLIK SINI : JOM LANGSING BERSAMA ;)

Sally Yatiey said...

Kalau aku kaya.. hehe ;D

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Azwar Syuhada said...

Kalau aku kaya, hati pun gembira..hahaah

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment