Berita Hangat!!


































26 comments :

sis92 said...

haha tolong gelak
teruk kena tibai ni :P

first time datang sini, folo kamu sebab blog kamu mmg menarik :)

xaty said...

haha. sian Six Alex Ferguson. err I mean 'Sir' :p

ChaCha said...

nasiblah x minat mu..kekeke

diana said...

berita panas..
berita panas...
heheheh

Mr.Ket said...

panas2

Nuriy Arisa said...

hahahahaha xD

yg x bole bla pengurus mU nye dialog xD

amirnawawi said...

ha3.. Sengal.. Konpom peminat MU bebulu ngan blog kau nih..

Miss Eiza said...

haha..bikin panas xD

Phat said...

cian MU kena 6 biji

Kak Yatie said...

tak baik tau sebar berita yg memalukan macam ni hahahah

Lai Qma said...

ahahaha,,
tak lawak p0n,, (tp ktawe jgk) :P

mohd sasuke said...

haha..terbaik

cik leya said...

hehe , leya bce ni , teringat dekat sorang kenalan leya yg minat sgt gan pasukan tu , sampai ayat yg die guna kan sampai hri ni asyi 6-1 je . xpernah misss :)

Mr.Ket said...

haha..sampai termimpi2 kan?

shida'R said...

hampehh..MAN UTD kena kalini!

Rain said...

mmg panas! takut kalu terslap gelak, kena tibai dengan peminat MU.. diorang ngah hangen tu!

mamaNoriz said...

wakakaka...

siot jek!

Mr.Ket said...

panas2

Azhafizah[フィザ] said...

hahaha..mereka tak dapat menerima kenyataan ni..

A retarded kitty said...

the best team win

onie said...

hebak ahh kucing tuh nak belanja iphone,haha :P

Amirul Amir said...

yeah

si robot comel said...

tengah angin ni,hahhha.

btw, comel gila woo kartun tu

mielajasmin said...

hahaha..
guling2 jap! ahaks

Nazz@Purple said...

hehehe..

laskar pelangi said...

ni lagi HOT =D
heheheee

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment