Encik Kucing Sakit Perut

Kesian encik kucing..perut dia sakit..sape boleh tolong? Boleh ke encik Udang tolong dia?


 

Encik Kucing Kaya

Hasil titik peluh encik Kucing selama 12 tahun..akhirnya dia berkata yang dia telah berjaya membeli seutas rantai emas..betul atau tidak? itu yang kita tak taw..encik Kucing kaya?betul atau tidak? itu yang kita tak taw..Betul Ke rantai emas? betul atau tidak? itu yang kita tak taw...Pemilik Blog ni betul atau tidak? itu yang kita tak taw...

Encik Kucing Bershoping

Duit gaji dah masuk..jadi..encik kucing maw la pergi bershoping..baru je nak masuk kedai..encik udang tempah barang..encik kucing memang baik..tak kisah nak tolong membe2..
 

Surat Pemberitahuan

Encik Kucing Di Pejabat Pos

Setelah bersama-sama melihat proton Inspira yang baru dilancarkan di Cemerlang Megamall, encik kucing mengajak encik udang dan Mr.ket ke pejabat pos..selain itu..mereka juga ditemani awek Mr.ket.

Encik Kucing Sakit

Kesian encik kucing..kepalanya sakit..dah letak minyak YUYI pun sakit lagi..nak letak minyak cap kapak takut pulak..encik kucing bukan sakit kepala pening2 sebab nak beranak..tapi sebab terkena duri...Encik Udang Masuk Olimpik

Sempena sukan Olimpik yang sedang berlangsung sekarang..Encik kucing merasakan yang encik udang layak masuk ke Olimpik setelah menilai bakat terpendam encik udang setelah sekian lamanya..


 

 

Tukar Otak

Anda mahu tukar otak? owh...jangan... Mr.ket hanya maw enchange link..sape maw..PM Mr.ket K..kat komen la..tq2..link dia:

<a href="http://otak-kucing.blogspot.com/" target="_blank"><img src="http://i1229.photobucket.com/albums/ee463/taki005/Untitled-2.gif" border="0" alt="Photobucket"></a>

 

Encik Kucing dan Aweknya

Sombong betul encik kucing..hari ni..dia pakai smart2..katanya nak dating dengan awek..kenal kat facebook la ni..dah la login guna account aku..adui..yang best nya..leh pulak lekat awek kat dia sorang..awek arab pulak..mengalahkan tuan..


Tolong Otak

Otak Hiro!!!

kali ni..edisi khas lagi..nak cerita pasal member Mr.Ket..Si Hiro ni la...Beliau merupakan sahabat Mr.Ket ni..dah 3 tahun SeUniversiti..tak ada beza antara Mr.Ket dan Si Hiro..Yang Berbeza..cuma ketinggian..lagi satu..Si Hiro ni hensem sikit la...bangga la tu Si Hiro..Mr.Ket..Hensem Banyak..Haha..