Encik Udang Masuk Ke Dalam Hutan

Selepas tengok cerita keliwoon di pawagam berdekatan, mereka berdua terasa ingin menguji keberanian masing.dengan bangganya mereka menjelajah ke dalam hutan belantara. Saksikan cabaran
yang bakal dihadapi oleh mereka..










37 comments :

tim said...

singa tu kiut lah..

Mr.Ket said...

amik2..saya jual singa tu

Sasa Al-Sharif said...

alahai sepi aja tu

Mr.Ket said...

tu la..nasib bek ko ada sasa..baru balik kampung seminggu dah sunyi blog aku..haha

suzie rahman said...

hihi xtkt pon singa tu,,bak nk bela..ngee

Mr.Ket said...

hehe..mentang2 la saya letak singa comel..kalau letak singa macam predetor..awak nak bela ke? hehe

Tomato Gurl's Life said...

xtakut singa tp lg takut king kong..hihi

Mr.Ket said...

haha..kingkong saya tak takut..saya taku tomatoman

Cik Jari said...

hahaha..hah la..kingkong sgt besar

Mr.Ket said...

besar dari singa..tapi kecik je bila masuk dalam blog ni..hehe

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

hehehe..singe tu tak makan udang n kucing tu erk..kiut miut la singe tu..hehe

Mr.Ket said...

singa x dk gigi kot

Cik Fia said...

kingkong comel. nak. wat peluk. ahaha

Mr.Ket said...

aik..king kong pun comel

.s.o.f.i.a. said...

singa cute camtu, akupun tak takut.... he he.........

Mr.Ket said...

ala..pasni nak wat ganas2

Jejaka Terhangat said...

raja rimba bukan TARZAN ke?..kehkeh..

Amri Rani said...

buat kisah dalam wad pulak....
wad gila ke...hehe

Mr.Ket said...

haha..bnyak dah idea datang ni

Jo Qusary said...

garang muka king kong tu...

Mr.Ket said...

nak telan orang la tu

Dumpisz World's said...

salam mr ket..wah pandai ya wa dialog camtu..tahniah..mane chat box? nak tinggal link pun sepi je? akak dah promote blog otak kucing..!

Mr.Ket said...

tq akak

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

hahahahahahha....

Mr.Ket said...

jgan gelak kuat2

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GKSB datang ni...

hehehe...

sory dah lama tak singgah sini..

CHINTA? BEST KA

GURAUAN BERKASIH

- zuriey - said...

singa tu sekali pndang cam anjing

Mr.Ket said...

alamak..yeke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

LM suker King Kong..hehe

f_aRa_aINa989 said...

haha...hidung je dh lg besar dr si udang...
udang x takut ekkk..hehe

Mr.Ket said...

hehe..dia x nampk kot

hafidzah hafidz said...

lawak gilew! haha

Mr.Ket said...

yang len dah baca?huhu

Aliesya♥Amani said...

hehehehehe...~

...NZC... said...

bestnyer udang hidop kat darat.... emm

Naseemah Sharieff said...

comel je singa tu

... said...

as salam..
haha..adoi..rasa sengal pula mata ni baca. sekali cik gorilla yang keluar.besau pula tu

;D

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment