Encik Kucing dan Sahabat

Suatu hari..lepas shoping kat kedai buku..mereka berjaya membeli seutas kepit kuku..utas2 kepit kuku tersebut telah dibeli oleh encik udang..utas2 kepit kuku tersebut mahu dipinjam oleh encik kucing.
Berjayakah encik kucing meminjam utas2 kepit kuku tersebut?
(jangan gunakan ayat diatas untuk karangan spm mahupun pmr)













16 comments :

NARDtheNERD said...

tu apa tu?.
x-men ka?
i butaa kartun.
tsk.
:(

Idalara said...

hehehe...rasanya kepit kuku tu tak mampu nk kepit kuku mamat ni..

Mr.Ket said...

haha..x men la tu..
hehe..patah kepit kuku

Jo Qusary said...

mengepit kuku titanium. wow.

Mr.Ket said...

kepit kuku pun kena titanium..haha

shada wentz said...

hehe! sy ada request!
letak special appearance sailormoon dalam next komik boleh?
ngeh3 :P

Mr.Ket said...

haha..boleh2..saya fikir kan idea k..

Tomato Gurl's Life said...

hahaha...tue bukan kuku tp bapak kuku...

kalau camtu cik tom nak request letak tomatoman boleh??promote makan tomato..hehe..

Mr.Ket said...

haha..boleh2..lepas saya balik cuti ek..saya nak balik rumah kot esok

Cik Jari said...

haha...ganas giler sahabat kucing...da la kuku panjang...ish2

Mr.Ket said...

patah la kepit kuku..habis gulung tikar kilang kepit kuku

Naseemah Sharieff said...

terer kucing kwn ngn org tu...erkkk org ke

fara feroza said...

hahaha..cam ni punya gaya, mau kerassss nk kepit tu...g spa je la..
kenapa perlu gemok

fara feroza said...

hahaha..cam ni punya gaya, mau kerassss nk kepit tu...g spa je la..
kenapa perlu gemok

fara feroza said...

hahaha..cam ni punya gaya, mau kerassss nk kepit tu...g spa je la..
kenapa perlu gemok

Dulu,Kini&Selamanya said...

kami membekalkan kucingparsi dgn harga 100rm,,hubungi kami :marwan 012-4502380 dan hazwan : 012-2025278 irwan :012-2025276dengan segera

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment