Encik Kucing Masuk Bilik

encik kucing sungguh bangga dengan tuan beliau yang berani..kalau orang kat zoo bela binatang..tuan encik kucing pula bela gajah..encik udang pula tak pernah tengok gajah..jadi..encik udang pun teringin la nak tengok gajah..maklumlah..duit tak ada nak pergi zoo..










20 comments :

Yuni Aisyah said...

haha..lawak2..pndai gk la otak tuceng tu...

+akufobia+ said...

subuh gajah?hee.

Gee said...

hahaa..besar jugak gajah tu yerr en.kucing..

eh..napa tak boleh post msg kat shoutmix awak tu...sya kena banned ke...sedeyy ne

morie-morie said...

gee> eh...saya x penah ban sape2 k..saya memang mengharap kamu semua beri reaksi kat shoutbox..try balik k..

morie-morie said...

haha..subuh gajah tak nampak..besar mana ek subuh gajah

mrs jamal said...

cutenyer..tapi nape mesti nama otak kucing?

morie-morie said...

haha..ramai yang bertanya..hurm..nanti saya wat post edisi khas pasal nama blog ni..

CikEpaLVioLeT said...

cute meyh otak kcing 2 .

a'ah la npe otak kcing eh?
apsal xltk otak2..
;p

kakyon said...

kucing tu tak makan udang ke?

morie-morie said...

sebenarnya...kucing tu dah kawan baik dengan udang 2..sejak kecik lagi..hehe

Sasa Al-Sharif said...

aku nak add facebook tuan encik kucing tu. mesti tuan dia sorang awek cun

morie-morie said...

haha...mana kau taw?

Siti said...

Haha. LAwak2. first time lepak kat blog ni. terhibur kejap. hehe

morie-morie said...

hehe..len kali datang lagi ek

Jo Qusary said...

berani betul tuan kucing bagi gagah duduk kat atas katil...

morie-morie said...

tu la yang aku pelik..x berderai pulak katil tu

munna said...

comel lak kucing tu.... ngam dengan udang...

morie-morie said...

comel macam tuan dia kot..hehe

Nur Hafizah bte Za'ba said...

poyo la ! !
hee~
tpi kelakar !
hee~

morie-morie said...

hehe..masuk raja lawak boleh menang kot

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment